Condoom anoniem

Condoom anoniem en gratis bestellen, zonder je druk hoeven te maken over een inbreuk op je privacy? Het gebruik van voorbehoedsmiddelen is iets persoonlijks waarbij de nodige discretie uiteraard wel zo gewenst is. Nugratiscondooms.nl begrijpt het belang van de privacywaarborging en zorgt ervoor dat de door jou aangevraagde condooms volledig anoniem worden geleverd. Vraag daarom volledig anoniem en online jouw gratis Durex condooms aan, zonder dat je maar een stap naar buiten hoeft te zetten. Durex is al jarenlang wereldwijd het nummer één condoommerk en dat is niet zonder reden. Durex condooms zijn veilig, eenvoudig aan te brengen en zorgen bovendien voor een natuurlijk gevoel. 

Condoom anoniem in een neutrale verpakking

Wat we precies met condoom anoniem bedoelen? Alle pakketjes van Nugratiscondooms.nl zijn voorzien van een blanco verpakking waar geen vermelding of logo op staat. Op onze neutrale verpakking staat bovendien geen aanvullende informatie, waardoor niet af te leiden is waar de inhoud van het pakketje uit bestaat. Je hoeft je dus écht geen zorgen te maken over je privacy en kunt daarnaast ook nog eens rekenen op een snelle levering. Na betaling beschik je binnen twee werkdagen al over een set van maar liefst 10 gratis Durex condooms.

Niet thuis bij levering?

Condoom anoniem aangevraagd en wil je kunnen rekenen op volledige discretie? Nugratiscondooms.nl zorgt ervoor dat de door jou aangevraagde condooms uitsluitend worden verstuurd naar het door jou ingevulde adres. Mocht je op het moment van levering niet thuis zijn, dan worden onze condooms niet bij de buren afgeleverd. De condooms passen namelijk gewoon door de brievenbus. Ben je niet thuis en heb je geen brievenbus? Of heb je een grote aanvraag geplaatst en ben je op het betreffende moment niet thuis? De pakketdienst zorgt in dat geval voor berichtgeving en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien het pakketje ook de tweede keer niet kan worden afgeleverd, ontvang je een brief waarmee de aangevraagde condooms kunnen worden afgehaald bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

 

Volledige discretie, ook op je bankafschrift

Condoom anoniem aanvragen en laten leveren, maar hoe zit het dan met mijn bankafschrift? Ook daar hebben we bij Nugratiscondooms.nl keurig aan gedacht. Op het bankafschrift zal geen enkele verwijzing staan naar Nugratiscondooms.nl, echter is gezorgd voor een volledig neutrale vermelding in de vorm van de naam CS Online Concepts.

Anoniem en ook nog eens gratis

Eenvoudig condoom anoniem kunnen aanvragen, zonder de deur uit te gaan, die ook nog eens gratis zijn? Nugratiscondooms.nl maakt het mogelijk dat de Durex condooms volledig gratis kunnen worden aangeboden. Je hebt hierbij de beschikking over de beste condooms die verkrijgbaar zijn en krijgt gelijk een setje van maar liefst 10 gratis Durex condooms. Dankzij Nugratiscondooms.nl kun je veilig vrijen en ben je verzekerd van volledige discretie. 

» Waar wacht je nog op? Vraag je condoom anoniem aan in slechts twee stappen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier